Advanced Buteyko Ûrlap

Az Advanced Buteyko Breathing megkezdéséhez kérjük, hogy teljeskörûen töltse ki az ûrlapot.

Azt követõen, hogy megkaptuk a kitöltött ûrlapot, hamarosan kapcsolatba lépünk önnel egy kezdeti 10 perces (Skype-on keresztüli) konzultáció céljából.

Choose language: English - Español - Deutsch - Français - Nederlands - Magyar

Személyes adatok

Az Advanced Buteyko instruktora

Ha már van Advanced Buteyko instruktora, az alábbiakban tüntesse fel az instruktor nevét és email címét

Általános egészségi állapot

Krónikus betegségek

Szenvedett valaha az alábbi tünetektõl és betegségektõl? Most szenved tõlük? Kérjük a lenti mezõkbe írja be a részleteket. Azoknál a betegségeknél, melyektõl soha nem szenvedett, hagyja üresen a mezõt.

Általános feltételek és adatvédelmi irányelvek

Görgessen le és olvassa végig az általános feltételeinket és az adatvédelmi irányelveinket

A Buteyko Breathing egy személyre szabott, fokozatosan felépülõ edzési rendszer. A Buteyko Breathing tanfolyam elvégzése nem jogosítja fel a tanulókat, hogy tanítsanak vagy útmutatást adjanak másoknak: negatív hatása lehet, ha nem felügyeli a folyamatot egy képzett instruktor.

Az Advanced Buteyko Institute Limited nem osztja meg harmadik féllel a felhasználóink személyes adatait. Ezeket az adatokat kizárólag arra a célra használjuk, hogy lehetõvé tegyük a felhasználók számára az alkalmazásba történõ bejelentkezést, valamint segítséget nyújtunk vele az instruktorainknak, hogy a tanulóknak személyre szabott instrukciókat, tanácsokat vagy támogatást nyújthassanak.

A tanulóknak minden esetben konzultálniuk kell az orvosukkal, mielõtt hozzákezdenének a Buteyko Breathing-hez: a tevékenységek egyesek számára megterhelõk vagy veszélyesek lehetnek.

A tanfolyamra jelentkezõ tanulók beleegyeznek abba, hogy nem tartják drs. Eduard J.A. Reuvers-t, az Advanced Buteyko Institute Limited-ot, az Advanced Buteyko instruktorait (akik az buteykobreathing.com honlapon megtalálhatók), valamint az Advanced Buteyko Institute-tal, a honlappal és az alkalmazással kapcsolatba hozható semmilyen más személyt felelõsnek semmilyen sérülésért, kötelezettségért vagy veszteségért, mely az Advanced Buteyko Institute által kínált tanfolyam során vagy következtében keletkezett.